Станете дел од тимот

Нашиот тим се проширува и во моментот имаме отворено неколку работни позиции. Доколку вашиот интерес, образование и квалификации одговараат со желбите за кариерно напредување, може да ја пополните формата и да аплицирате.


Отворени работни позиции

.pdf

Форма за апликација

Пополнете ја формата за апликација и ние ќе Ве контактираме во најкраток можен рок.


Loading
Your message has been sent. Thank you!