Ваш сигурен партнер во медицината
ЕВРО ТИМ

Наш партнер во успехот

Загарантиран успех кај нашите клиенти.

Во нашето работење се одликуваме со посветеност, искуство, професионалност и загарантиран успех кај нашите клиенти


  • Клиентите можат да се потпрат на нас во било кое време кога станува збор за правилно користење и сервисирање на медицинска опрема.

  • За нашата успешност говори и нашата безвремена посветеност кон обука и развој на стручни лица, како и темелно разбирање на барањата на нашите клиенти.

  • Голема е одговорноста да се биде водечка компанија на медицинскиот, фармацевскиот и лаборатрискиот пазар која им нуди на своите клиенти висококвалитетни и уникатни медицински решенија и производи.

29

Искуство

63+

Клиенти

609+

Проекти

985+

Нова опрема

Решенија кои може да ги понудиме

Дел од решенијата кои може да ги понудиме за попрофесионално водење на работата.


GETINGE - Infection Control

Getinge го промовира концептот на 3 зони - чистење, дезинфекција и стерилизација, одвоени со мини-дезинфектори и стерилизатори. Getinge Infection Control - Getinge

GETINGE - Life Science

Стерилизатор на пареа што ја намалува потрошувачката на користење, но ја зголемува вашата пропусност. Getinge Life Science - Getinge

ARJO

Интегрирани опции за болнички кревети, кревети за интензивна нега, терапевтски душеци и опрема за антидекубитална превенција. Arjo

MAICO

Опрема за аудиометрија, тимпанометрија и скрининг на новородени, лесни за употреба уреди за скрининг на слухот. Maico

MEDICON Instruments

Медицински инструменти и импланти за максилофацијалн и сите хируршки интервенции од висок квалитет. Medicon instruments

DE SOUTTER

Опрема и прибор за сите медицински дисциплини со високи перформанси за хируршки процедури. De Soutter

AMI

Дефибрилатори за непрофесионална употреба со упатство за користење на македонски јазик за лесно користење. AMI Italia

ALTAYLAR

Мрежи за хернија и хемостатски материјали со структура на тенок ѕид за минимизирање на појава на лузни и непријатности кај пациентот. Altaylar

SP MEDIKAL

Потрошни материјали кај процесите на стерилизација (пакување, индикатори за контрола на стерилнс, био индикатори) SP Medikal

BIONET

Биосигнална медицинска опрема, како што се електрокардиографи (ЕКГ / ЕКГ), спирометри, монитори за фетусот (CTG) и пациентите. Bionet

COMEN

Широк спектар на квалитетна медицинска опрема со кој здравствената заштита ја прави поефикасна. Comen

CAGDAS MEDIKAL

Oпрема, прибор и додатоци за кислородна терапија (протокометри – флоуметри) и медицински гасови. Cagdas Medikal

STERYLAB

Производство на високо квалитетни медицински игли за повеке дисциплини и потреби следејќи ги најновите достигнувања во технологијата. Sterylab

Нашите услуги Ви се на располагање