Евротим
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Станете дел од тимот

 
Нашиот тим се проширува и во моментот имаме отворено неколку работни позиции. Доколку вашиот интерес, образование и квалификации одговараат со желбите за кариерно напредување, може да ја пополните формата и да аплицирате.
 

 
 

Отворени работни позиции

 
 
.pdf
 
 
 
.pdf
 
 
 
 
 
 

Форма за апликација

 
Пополнете ја формата за апликација и ние ќе Ве контактираме во најкраток можен рок.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
*