• Бул. Јане Сандански 86/1-20, 1000 Скопје
  • +389 2 2450 397
  • evrotim@evrotim.mk
Услугите кои ги нудиме
Вие сте тука: Почетна \ Услугите кои ги нудиме
Услугите кои ги нудиме

Комплетни хоспитални и фармацевски решенија.
Проектирање и стручна помош при осмислување на здравствени институции и изведба на здравствени објекти по пат - клуч на рака, од проект до изведба.
ЕВРО-ТИМ е истовремено авторизиран застапник на компаниите на GETINGE GROUP односно на MAQUET GmbH - Германија, MAQUET SA - Франција, MAQUET Critical Care - Шведска и ARJOHUNTLEIGH - Англија.

  • Медицинскa, фармацевска и лабораториска опрема од врвниот Шведски бренд GETINGE AB, кој е број еден во светот за опрема за стерилизација и дезинфекција.

  • Oпрема за аудиометрија - тимпанометрија, ЕКГ апарати, CTG апарати, дефибрилатори, AED…

  • Болнички мебел, кревети за интензивна нега, терапевтски душеци, системи за подигнување на пациенти...

  • Медицински потрошни материјали за болнички одделенија, операциони сали, интензивна нега, амбуланти, материјали за стерилизација, хируршки конци, хируршки мрежи за хернија, хируршки инструменти, детергенти за дезинфекција на инструменти и површини, преврзочен материјал...