• Бул. Јане Сандански 86/1-20, 1000 Скопје
  • +389 2 2450 397
  • evrotim@evrotim.mk
Производител: FAZZINI srl
FAZZINI srl

FAZZINI srl е компанија број еден во светот со повеќе од 20 години во производство и дистрибуција на над 4000 медицински и електро-медицински производи. Тие се дистрибутери на медицинска опрема при државни и приватни клинички институции низ целиот свет, Европа и Средниот Исток, како и интернационални здравствени организации, невладини хуманитарни организации. Големото производство и успешна дистрибуција ги зголемија инвестициите во оваа компанија, како и производството и побарувачката на Fazzini производите, чии главни одлики се врвен квалитет и достапна цена. Нивниот каталог кој е испечатен во над 10.000 копии содржи 14 секции, кои ги претставуваат производите како што се медицински мебел, медицински инструменти, дијагностички, ургентни и електро-хируршки инструменти и апарати.

Производите кои ги нуди оваа компанија се:

Болнички мебел ( кревети, душеци, стречери..)

Мебел за во ординации (држачи за инфузија,ламби..)

Производи од инокс ( барабани, контејнери, легенчиња..)

Електрохируршки производи (опрема, електроди..)

Дијагностички производи

Хируршки инструменти