• Бул. Јане Сандански 86/1-20, 1000 Скопје
  • +389 2 2450 397
  • evrotim@evrotim.mk
Производител: A.M.I ITALIA
A.M.I ITALIA

A.M.I ITALIA е компанија производител и дистрибутер на медицински производи и софтверски решенија која веќе долги години се наоѓа меѓу најдобрите производители на медицинска опрема низ светот. Компанијата е производител и иноватор на Ултразвучни Доплер Системи за васкуларно скенирање со вградени спектрални анализи,како и производител на Проктологниот Доплер Комплекс за ефективен третман на хемороиди, потоа Автоматски Екстерен Дефибрилатор за ненадејни состојби на срцев удар.

A.M.I.ITALIA претставува компанија со висока технолошка индустрија, како и висок стандард за иновативниот концепт. Динамична и флексибилна компанија секогаш во пресрет на потребите на клиентот. Водечка Италијанска компанија чија првична цел е иновативен, едноставен и функционален концепт и финален производ кој ќе ги задоволува потребите на денешната современа медицина.