• Бул. Јане Сандански 86/1-20, 1000 Скопје
  • +389 2 2450 397
  • evrotim@evrotim.mk
Производител: AYTAYLAR MEDICAL
AYTAYLAR MEDICAL

AYTAYLAR MEDICAL е основана во 2007-та година. Таа е водечка компанија во развојот, дизајнот, производството и продажбата на Полипропиленски Хируршки мрежички, Неврохируршки компреси, Ресорптивни хемостати (Оксидираната регенеративна целулоза, желатин, колаген и читосан)

Компанија е секогаш на првото место за квалитет и употреба на најновите технолошки достигнувања, а воедно таа е и добитник на ISO 13485 Интернационален Сертификат за Систематизиран Менаџмент на Квалитет. Сите нивни производи имаат СЕ сертификат, додека Контролните Системи за Квалитет се водат според строгите регулативи на 93/42/ЕЕС стандардите.

Сето ова се должи на сопствениот тим на компанијата, креативен менаџерски тим, обучени професионалци и сервисери како и лаборатории со највисока технологија. Врвен иновативен и истражувачки тим.

Визија на компанијата: Производ со највисок квалитет, безпрекорност во поглед на функционалност и дизајн се со цел да бидеме во чекор со денешните и идните потреби во сферата на медицината.