• Бул. Јане Сандански 86/1-20, 1000 Скопје
  • +389 2 2450 397
  • evrotim@evrotim.mk
Сервис и Одржување
Вие сте тука: Почетна \ Сервис и Одржување
Сервис и Одржување

ЕВРО-ТИМ е единствениот авторизиран и сертифициран сервис за медицинската опрема на GETINGE GROUP. Покрај опремата на GETINGE GROUP, ЕВРО-ТИМ врши сервис и на друга медицинска опрема со квалитетни резервни делови во најкраток можен рок. Располагаме со високостручна и обучена сервисна екипа спремна за едукација и интервенции во секое време. Нудиме сервис и одржување на медицинска апаратура со оригинални резервни делови од страна на обучени и сертифицирани сервисери со долгогодишно искуство.

Aвторизиран и сертифициран претставник за