• Бул. Јане Сандански 86/1-20, 1000 Скопје
  • +389 2 2450 397
  • evrotim@evrotim.mk
Контактирајте не
Вие сте тука: Почетна \ Контакт
Каде да не пронајдете?

Видете ја мапата во поголем прозорец
Контакт формулар

Oh snap! Name field can't stay empty.
Oh snap! There was a mistake when writing a e-mail.
Oh snap! Subject field can't stay empty.

Oh snap! This field can't stay empty.
Well done! You message is successfully sent.

Контакт информации
Генерален контакт за Македонија, Косово и Албанија:
Контакт за Косово:
(наскоро)


Контакт за Албанија: DNS-MEDIKAL
Mr. Fredi Panci

Сервисни интервенции - 24/7