• Бул. Јане Сандански 86/1-20, 1000 Скопје
  • +389 2 2450 397
  • evrotim@evrotim.mk
Историјата на ЕвроТим
Вие сте тука: Почетна \ Историјата на ЕвроТим
Историјата на ЕвроТим

Нашата приказна започнува во 1992 година кога за прв пат ЕВРО-ТИМ се појавува како компанија на медицинскиот пазар во Македонија. Со голем ентузијазам се откриваа медицинските достигнувања. Следејќи ги нив ги откривавме водечките компании од најразлични области на медицината и фармацијата. Од почетокот нé водеше идејата да презентираме и пласираме опрема и производи од врвен квалитет. Тоа успешно го остваруваме и реализираме до денешен ден. И секако и во иднина ќе ни биде наш правец кон успехот. Почетниот успех нé поттикна да ги прошириме нашите услуги и на соседните територии на Албанија и Косово, каде во последниве 10 години имаме цврста и успешна соработка со јавните и приватни здравствени установи. Нашиот тим се состои од мотивирани и посветени стручни лица од областа на медицината и економијата.

Во нашето работење се одликуваме со посветеност, искуство, професионалност и загарантиран успех кај нашите клиенти.