• Бул. Јане Сандански 86/1-20, 1000 Скопје
  • +389 2 2450 397
  • evrotim@evrotim.mk
За ЕвроТим
Вие сте тука: Почетна \ За ЕвроТим
Визија

Се за пациентите и стручните тимови од лекари, фармацевти, лабораториски стручњаци, лаборанти, медицински сестри и техничари и друг медицински персонал.

Да се биде водечка компанија на медицинскиот, фармацевскиот и лаборатрискиот пазар која им нуди на своите клиенти висококвалитетни и уникатни медицински решенија и производи. Клиентите можат да се потпрат на нас во било кое време кога станува збор за правилно користење и сервисирање на медицинска опрема. За нашата успешност говори и нашата безвремена посветеност кон обука и развој на стручни лица, како и темелно разбирање на барањата на нашите клиенти.

Мисија

ЕВРО-ТИМ - Ваш сигурен партнер во медицината, фармацијата и лабораторијата.