• Bul. Jane Sandanski 86/1-20, 1000 Skopje
  • +389 2 2450 397
  • evrotim@evrotim.mk
Shërbimet që ne ofrojmë
Ju jeni këtu: Shtëpi \ Shërbimet që ne ofrojmë
Shërbimet që ne ofrojmë

Zgjidhje të plota spitalore dhe farmaceutike.
Riparim dhe mirëbajtje për aparatura medicinale me pjesë origjinale nga ana e riparuesve të trajnuar dhe çertifikuar, me përvojë shumëvjeçare. proektim dhe ndihmë profesionale për ndërtimin e objekteve shëndetsore me sistemin - çelës në dorë.
EVRO-TIM njëkohësisht është përfaqësues i autorizuar për kompanitë GETINGE GROUP respektivisht MAQUET GmbH - Gjermani, MAQUET SA - Francë, MAQUET Critical Care – Suedi dhe ARJOHUNTLEIGH - Angli.

  • Pajisje medicinale, farmaceutike dhe laboratorike nga prodhuesi i famshëm Suedez GETINGE AB, i cili është prodhuesi numër një në botën e pajisjeve të sterilizimit dhe dezinfektimit.

  • Pajisje audiometrike - timaponometrike, EKG aparati, CTG aparate, defibrilator, AED…

  • Mobilje për spitale, shtretër për përkujdesje intenzive, dyshekë për terapi, sisteme për lëvizjen e pacientit...

  • Materiale harxhuese për repartet spitalore, salla për operim, përkujdesje intenzive, ambulanta, materiale për sterilizim, pejra hirurgjik, rrjete hirurgjikale për herrni, instrumente hirurgjike, detergjente për dezinfektimin e instrumenteve dhe sipërfaqeve të punës, materiale për lidhje...