• Bul. Jane Sandanski 86/1-20, 1000 Skopje
  • +389 2 2450 397
  • evrotim@evrotim.mk
Shërbimi & Mirëmbajtja
Ju jeni këtu: Shtëpi \ Shërbimi & Mirëmbajtja
Shërbimi & Mirëmbajtja

EVRO-TIM është servisi i vetëm i autorizuar dhe çertifikuar për paisjet medicinale të GETINGE GROUP. Përveç pajisjeve të GETINGE GROUP, EVRO-TIM bën dhe servisimin e pajisjeve tjera medicinale me pjese të kualitetit të lartë në afat shum të shpejtë. Ofrojmë ekip shumë të ngritur profesionalisht për servisim, të gatshëm për trajnim dhe intervenim në çdo kohë.

Autorizuar dhe çertifikuar përfaqësues