• Bul. Jane Sandanski 86/1-20, 1000 Skopje
  • +389 2 2450 397
  • evrotim@evrotim.mk
Kontakt
Ju jeni këtu: Shtëpi \ Kontakt
Ku të na gjeni?
Forma e Kontaktit

Oh snap! Name field can't stay empty.
Oh snap! There was a mistake when writing a e-mail.
Oh snap! Subject field can't stay empty.

Oh snap! This field can't stay empty.
Well done! You message is successfully sent.

Kontakt info
Kontakti i përgjithshëm për Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri:
Kosovë Kontakti:
(shpejt)


Shqipëri Kontakti: DNS-MEDIKAL
Mr. Fredi Panci

Ndërhyrjet e shërbimit dhe mirëmbajtjes - 24/7