• Bul. Jane Sandanski 86/1-20, 1000 Skopje
 • +389 2 2450 397
 • evrotim@evrotim.mk
 • Në botë , GETINGE eshte nje nder furnizuesit e mashinave per larje te instrumenteve, aksesoreve
  dhe sterilizoreve ne lemine e shendetesise dhe mjekesise. Nga themelimi ne vitin 1904,
  „Getinge Infection Control“ merret me inovacione dhe progres
  teknologjik per dezinfektim dhe sterilizim.
 • MAQUET eshte partner I besueshem I spitaleve dhe doktoreve me shume se 175 vjet.
  Nderkohe, kompanija eshte lider boteror ne fitimin e sistemeve mjekesore,te cilat I permbushin kerkesat me
  te mbedha te intervenimeve me te perbera mjekesore. Ne te njejten
  kohë, këto sisteme, I tejkalojne pritshmerire e grupeve spitalore
  te cilet jane pergjegjes per kujdesin e pacienteve.
 • ArjoHuntleigh është I kushtuaj ndaj permirsimit te kvalitetit te kujdesin permes produkteve te
  veta dhe aktiviteteve për zgjedimin e diturise. ArjoHuntleigh ka dijeni te pakrahasuara per
  anet praktike per kujdesin e te moshuarve, si pasoje e 50
  viteve kontakt me te gjitha aspektet per kujdesin ne bote.
Autorizuar dhe çertifikuar përfaqësues