• Bul. Jane Sandanski 86/1-20, 1000 Skopje
  • +389 2 2450 397
  • evrotim@evrotim.mk
Historia
Ju jeni këtu: Shtëpi \ Historia
Historia

Historia fillon në vitin 1992 kur për herë të parë EVRO TIM shfaqet si kompani në tregun medicinal në Maqedoni. Me shumë entuziazëm zbulon arritjet medicinale. Duke i ndjekur ato i kemi zbuluar kompanitë udhëheqëse prej fushave të ndryshme të mjeksisë dhe farmacisë. Nga fillimi na udhëhiqte idea për të prezantuar dhe plasuar paisje dhe produke me kualitet të lartë. Atë e realizuam me sukses deri më sot, sigurisht që në të arrdhmen kjo do të jetë rruga jonë drejt suksesit. Suksesi fillestarna ka nxitur t’i zjerojmë shërbimet tona dhe në vendet fqinje si Shqipëria dhe Kosova, ku në 10 vitet e fundit kemi bashkpunim të ngushtë me institucionet shëndetsore publike dhe private. Ekipi jonë përbëhet prej ekspertëve të motivuar dhe të përkushtuar në fushën e mejkësisë dhe ekonomisë.

Në punën tonë dallohemi me përkushtim, përvojë, profesionalizëm dhe sukses i garantuar tek klientët tanë.