• Bul. Jane Sandanski 86/1-20, 1000 Skopje
  • +389 2 2450 397
  • evrotim@evrotim.mk
Për EvroTim
Ju jeni këtu: Shtëpi \ Për EvroTim
Vizioni

Gjithçka për pacientët dhe ekipet eksperte të mjekëve, farmacistëve, ekipet eksperte të laborantëve, laborantëve, motrave medicinale, teknikëve dhe personelit medicinal.

Të jesh kompani udhëheqëse në tregun medicinal, farmaceutik dhe laborant e cila ju ofron klientëve të vet shërbime të kualitetit të lartë, zgjidhje medicinale unike dhe produkte. Klientët mund të mbështeten tek neve në çdo kohë kur bëhet fjalë për përdorimin e drejtë dhe servisimin e paisjeve medicinale. Për suksesin tonë flet edhe përkushtimi jonë i pa fund, përkushtim drejt trajnimit dhe zhvillimit të ekspertëve, si dhe të kuptuarit themelorë për kërkesat e klientëve tanë.

Misioni

EVRO-TIM  - Partneri juaj i sigurt, në medicinë, farmaci dhe laboratori